Ma ~ Time

Monday, August 6, 2012

17 Ramadan... maka, 13 hari lagi...

Assalamualaikum w.b.t

Kejap nyer masa berlalu... tahu² lagi 13 Ramadan bakal menanti utk menyambut Syawal!
Dan alhamdulillah... aku juga kembali berterawikh.. meskipun semalam berkira² nak mengadap badminton's match (astaghfirullah... hehehe! aku jua manusia yang tak sempurna!)

Apa pun... big applause to Datuk Leng Chong Wei... meskipun EMAS yg diharapkan, PERAK yg disumbangkan!
Tak pe lah... meskipun TEWAS & TUMPAS, setidak²nya MENANG BERMARUAH & BERHEMPAS-PULAS MELAWAN sebelum TUMBANG & TUNDUK!
Cuma, aku tertanya², siapakah bakal menggantikan beliau selepas PENGUNDURAN DLCW dari arena badminton nanti? Hurmmm....
_ _ _ _ _

Last Saturday... my team, Fc Blonde went for tournament @ SP Ampang...
We met R.E.M Fc & Awan Nano (i'm not sure, but that's what I've been told)

1st game... Fc B LOST to R.E.M Fc (6 -1)
No defenders... follow opponent's game... xnak tukar players

2nd game.. Fc B DRAW to Awan Nano (1-1)
We had few chances... it cud be 3 goals... sigh!
And I have to admit, it's my fault... coz there's one time... i had chance & i saw Dylan on my left sight... i shud chip da ball to her... arghhhhhhhhhhhhh!!!
_ _ _ _ _

Last Thursday...

Finaly, after keepin da Nike SB Freddy Krueger Ltd Edition for 4 years... I managed to sell the shoes yang dikatakan FAKE by so-called COLLECTOR / BUYER to my own friend dat previously buying "Nike Air Zoom Autoclave" (High Cut) back in 2007/2008

Nike Zoom


Alhamdulillah... syukur!
Allah itu Maha Adil!

Thank you to Fariz coz... dia mengajar aku dengan lebih lagi bagaimana nak membuktikan bahawa sesebuah kasut itu ORIGINAL atau FAKE

(Selama ini, method yang aku tahu utk membuktikan bahawa sesebuah produk NIKE itu adalah ORIGINAL atau FAKE dgn melihat simbol Nike Swoosh itu harus sama tinggi kedudukannya, UKURAN EJAAN perkataan "NIKE" itu harus SEPADAN, SESUAI dgn saiz kasut & bbrp lagi ciri² yg sebenarnya boleh dilihat, diamati, dirasa sendiri dengan mata kasar kita)

Dan Fariz dengan BANGGA nyer menyatakan yang kasut itu adalah kasut yg ke-20 daripada 34 yang WUJUD di dunia ini apabila dia menarik TAPAK di dalam kasut (insole)! Terserlah no siri siap dengan tarikh pengeluaran kasut Krueger itu dihasilkan

http://4.bp.blogspot.com/_kI0eWgNQxaE/TM3L3Yqnk6I/AAAAAAAAAKA/Ls6Y2lIsyhs/s1600/freddy+3.jpg

Wuuhuu...!!!

Apa pun... aku ber-SYUKUR sgt²!
Alhamdulillah!






No comments:

Post a Comment

NuffNang Ads

NuffNang Ads